Referenties

Projectmanager BMW-MINI dealers Coöperatie

Ik heb Saskia leren kennen als een gedreven Project Manager die sterk in haar schoenen staat en duidelijk weet wat de verschillende eisen en wensen zijn van de stakeholders. Saskia kan met haar leiderschap, overtuiging en humor spanningsvelden neutraliseren en de focus terugbrengen naar de essentie van het project en/of werkgroep. Als stakeholder, in verschillende projecten van Saskia, heb ik ervaren dat zij zeer gedreven is en zorgde voor goede terugkoppelingen en tijdig status updates gaf; zij zat er bovenop! Saskia heeft een warme persoonlijkheid, focus en veel kennis op het gebied van project management. Dit maakt dat het prettig en makkelijk is om met haar samen te werken. Ik beveel haar van harte aan!
Monique Maarschalkerweerd

Workshop: Uniek + Communicatie = Succes & Social Media

Saskia, hartelijk dank voor de enthousiaste en professionele manier waarop je deze week de workshop 'Uniek + Communicatie = Succes!' gaf aan mij en alle andere deelnemers aan het Heerlijk V-Power evenement. Dat gaat zeker een succes worden. Houd me op de hoogte van andere praktische workshops in de toekomst!

May-lisa de Laat Communicatie - Teksten en Projecten

Workshop: Uniek + Communicatie = Succes & Social Media

Tijdens haar workshop over de Social Media geeft Saskia je met een paar handige aanwijzingen tools in handen om je bedrijf beter onder de aandacht te brengen bij jouw publiek. Door haar gedrevenheid en enthousiasme word je gedurende de hele workshop meegenomen in haar verhaal en gestimuleerd terug te gaan naar de kern van je bedrijf. "Wie ben ik eigenlijk en wat wil ik uitstralen". Door korte en directe vragen en meedenken kan zij dit helder krijgen.
In een kort één op één gesprek heb ik Saskia kunnen ervaren als een open, toegankelijk en prettig persoon. Deze combinatie maakt deze workshop zeker een echte aanrader.

Wendy Zondag - Kinderdagverblijf Mukkie

Workshop Social Media

Ik heb tijdens het Open Coffee Schiphol een introductie workshop van Saskia Pink-Lemonade bijgewoond. Wat mij het meest is bijgebleven van Saskia is haar enthousiasme en kennis over Social Media. De do's en don'ts en etiquette op het web. Wie goed doet, die goed ontmoet. Dat is een van mijn belangrijkste waarde!

Petra Nuissl

Workshop Social Media

Saskia Wenge heb ik tijdens een van haar waardevolle workshops over Social Media leren kennen. Zij heeft ons voorzien van interessante inputs en insights over SEO en Social Media. Deskundig, professioneel, doortastend, menselijk en enthousiasmerend zijn kwaliteiten die haar prettige persoonlijkheid bij mij oproept. Kort om, een leuk mens met een nieuwe fan erbij!
Tiziana Olivier  - TecTiz

Workshop Social Media

Saskia is een leuke trainer die je lekker down to earth meeneemt in de wereld van Social Media. De training is voor iedereen toegankelijk en het gepresenteerde is meteen toepasbaar door praktische tips.
Aanrader voor iedereen die wat meer wil weten over Social Media en hoe daar mee om te gaan.
Henriëtte Hoots-Schellekens

Workshop Social Media

Tijdens de bijeenkomst van Open Coffee Club Schiphol had ik het genoegen om een boeiende workshop te mogen bijwonen van Saskia over de Do's en Don’ts van Social Media.
De workshop heeft voor mij een aantal nieuwe inzichten gegeven in het gebruik van Facebook, LinkedIn en Twitter waar ik voorheen niet bij had stilgestaan. Vooral de onderwerpen trust en de gun-factor spraken erg tot de verbeelding. Saskia liet geen vragen onbeantwoord en boeide op pakkende wijze het publiek. Workshop smaakte naar meer.
Algon van Woensel - Colour of Business

Workshop Social Media

Saskia gaf een introductie over het gebruik van Social Media. Ze is hierin eerlijk, open en direct. Ze geeft in korte tijd veel tips mee waar je zelf mee aan de slag kunt! Hiermee is ze een aanrader wanneer je een inspirerende workshop zoekt!

Inge Schoenmaker - LifeCoach at Forza Interiore

Workshop Social Media

Ik heb Saskia leren kennen tijdens een workshop over Social Media. Saskia heeft laten zien een expert te zijn op haar gebied en is in staat om een duidelijk verhaal over te brengen. Door haar manier van vertellen is het verhaal ook nog boeiend. Ze laat anderen aan het woord en laat iedereen ook meedenken.
Saskia, open deuren ook daadwerkelijk open maken kan niet iedereen. Je laat zien hoe het kan, zonder je wil op de willen dringen.

Harry Warmerdam – HW2-HRM Your Highway to HRM

Workshop Uniek + Communicatie = Succes!

Ik vond het een leuke en leerzame avond. Het zet weer even de puntjes op de "i", je staat weer even stil waar je voor staat en wat jou onderscheidt van anderen. Het heeft me ook weer duidelijk gemaakt, dat je bewust kan kiezen om bepaalde dingen wel of juist niet te doen en dat dan bijvoorbeeld uit te besteden. En ook te kiezen voor jezelf; plan eens een middag of avond in voor je hobby bijv. ipv altijd maar door te gaan.

Jolanda Groot - Fresh Chain (producten uit Ecuador)

Website + cursus Joomla 2.5, SEO & Social Media advies

Saskia heb ik leren kennen als iemand die gepassioneerd is over haar werk en alleen tevreden is als ook haar klant tevreden is. Saskia heeft heel veel kennis in huis en kan dat ook heel goed overbrengen. Ze heeft voor mij een supermooie website gecreëerd, waardoor de sfeer van het land Ecuador helemaal tot zijn recht komt! Wat ik ook heel fijn vond, is dat zij mij een korte krachtige training heeft gegeven, waardoor ik nu heel goed zelf in de grote lijnen mijn website kan bijhouden. Ik heb van Saskia heel veel geleerd, waardoor ik nu begrijp hoe het een en ander qua vindbaarheid van je website werkt en ook weet ik nu veel meer hoe Social Media werkt. Ik heb inmiddels van anderen al complimenten mogen ontvangen voor mijn nieuwe website; de reacties zijn mooi, overzichtelijk en duidelijk.
Jolanda Groot - Fresh Chain

Workshop Twitter via Netwerkbijeenkomst van OpenBizzNet

Saskia heeft tijdens de netwerk bijeenkomst Open Bizz een leerzame en leuke workshop verzorgd. Door haar workshop heb ik interessante tips en trucs geleerd om Social Media beter te benutten.

René Bruinsma - Accountmanager at Aon Risk Solutions

Workshop Twitter via Netwerkbijeenkomst van OpenBizzNet

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Saskia heeft in de korte workshop over Social Media bij mij een goede eerste indruk achtergelaten. Open karakter, dynamisch, hands-on en vakkundig. Smaakt naar meer, dus!

Peter Berg -  Berg Visuals (Specialist in bedrijfsfilms & video-pitches voor videomarketing)

Workshop Twitter via Netwerkbijeenkomst van OpenBizzNet

Beste Saskia,
Ik wil je graag feedback geven over de introductie workshop van gisteren. Je viel mij het meest op tussen de andere sprekers; duidelijk, goede houding, kennis was erg goed! Mocht ik in de toekomst iemand nodig hebben dan kom ik zeker bij jou terug!
Succes!
Groeten, Cindy de Goeij-Castien 

Workshop: Uniek + Communicatie = Succes

Ik heb gisterenavond de workshop “Uniek + Communicatie = Succes” gevolgd. Ik zou aan iedere (startende) ondernemer adviseren deze te volgen. De volgende steekwoorden komen bij mij boven: “Enthousiast”, “Kundig” en “Humor”. Alle deelnemers voelden zich snel op hun gemak en spraken open over hun onderneming maar ook zeker over hun twijfels als startend ondernemer. Ik denk dat veel deelnemers meer zelfbewust naar huis zijn gegaan. Kortom leerzaam en onderhoudend. Erg gezellige locatie trouwens!

Rob Vlaanderen — Eigenaar Administratiekantoor Van Kantoor.nl

Workshop: Uniek + Communicatie = Succes

Saskia is een zeer goede hulp bij het starten als ZZPer of het starten van een eigen bedrijf. Door de work­shop “Uniek + Communicatie = Succes” die zij op een leuke begrijpelijke wijze kan brengen ben ik weer een stap verder naar het goed netwerken!

Wouter Moné — Fotograaf Digitaal kunstenaar

Social Media Work­shop

Ik vond je pre­sen­tatie  erg leerzaam en hoewel ik geen actieve twitteraar ben, ik ben toch meer op Facebook te vinden, heb ik er toch een heel belangrijk punt uitgehaald, nl het gunnen. Vaak zie ik (ik lees wel veel tweets) bedrijven veel directe reclame maken en ik krijg dan inderdaad zo’n energieverkoper gevoel. Als ik in de toekomst ook namens de bank mag twitteren, zal ik dat ook zeker meenemen.

Barbara Paauw — medewerker Rabobank Bollenstreek

Workshop: Uniek + Communicatie = Succes

Saskia Wenge heb ik leren kennen als een zeer inspirerende presentatrice op het gebied van Social Media/SEO.
In een workshop van een uur (verzorgt door Flynth accoutants ) ben ik meer te weten gekomen dan het lezen van menig boek.
Heel duidelijk accuraat en helder weet zij de dingen te benoemen en uit te leggen.
Met veel humor, passie en met een perfecte timing is zij in staat het gehoor van de eerste tot de laatste minuut te boeien zonder het resultaat uit het oog te verliezen.
Aad Lamboo interim manager

Workshop: Uniek + Communicatie = Succes

Saskia Wenge heeft samen met Wendy Goudzwaard de cursus "Uniek + Communicatie = Succes" gegeven bij Flynth in Lisse.
Deze gratis cursus, voor startende ondernemers, was een groot succes.
Saskia gaf de cursisten met veel passie opdrachten op en snel gingen ze zelf aan de slag.
Het enthousiasme onder de cursisten was heel groot en iedereen ging naar huis met het gevoel veel opgestoken te hebben.
Zo'n avond is zeker voor herhaling vatbaar.
Christina Geerlings - Flynth Lisse

Workshop: Uniek + Communicatie = Succes

Ik heb een zeer interessante en leerzame avond gehad. Saskia Wenge en Wendy Goudzwaard wisten ons in ėėn avond duidelijk te maken wat het belang in deze tijd is van je persoonlijke Unique Selling Point en een Social Media Marketingplan. Om hier vorm aan te geven hebben we een korte, maar duidelijk toegelichte handleiding meegekregen. Ik ben blij dat ik de bijeenkomst heb bijgewoond en ben gestart met de uitwerking, waarvan ik weet dat het zal bijdragen aan het realiseren van mijn toekomstplannen.
 Antoon Peters - Projectmanagement - Hillegom

Workshop: Uniek + Communicatie = Succes

Hallo Saskia,
Een zeer boeiende avond vorige week!!
Vishandel de Klok - Voorhout

Workshop: Uniek + Communicatie = Succes

Ik vond het gisterenavond een zeer leerzame avond met bijzondere mensen. Ondanks dat jullie beiden maar een tipje van de sluier opgelicht hebben waar jullie voor staan, zijn er bij mij al heel veel radertjes in mijn hoofd aan het werk geslagen. Jullie straalden allebei passie uit voor wie jullie zijn en wat jullie doen. Met daarbij zoveel praktische, handige tips, die jullie heel goed wisten over te brengen. Waardoor ik in ieder geval een enorme energie boost heb gekregen om met veel zin en nieuwe ideeën mijn weg in ons bedrijf voort te zetten. Bedankt!
Jolanda Groot - Fresh Chain

SEO en Website advies

Saskia Wenge is een vakvrouw pur sang met veel kennis en ervaring op online marketing en web. Ze ziet snel kansen om je website beter te benutten en komt met commerciële ideeën waar je nog niet aan gedacht hebt. Ze is helder in haar communicatie, is enthousiast en wil altijd brainstormen en meedenken. Laat Saskia je website zien en ze komt gelijk met tips en adviezen voor verbetering en kan dat ook nog eens uitvoeren. Behalve vakvrouw is Saskia een geweldig mens met een hart van goud. Ik beveel haar ook van harte aan!
Wendy Goudzwaard - Goud[z]waard Coaching - Counseling - Training

Twitter strategie voor Open Coffee Bollenstreek

Saskia Wenge heb ik leren kennen als een kundig en zeer gedreven onderneemster. Saskia is sinds het begin van de Open Coffee Bollenstreek een vaste gast. Ze heeft ons, als startende organisatie van Open Coffee Bollenstreek, destijds gewezen op het belang en het nut van Social Media. Wij zijn enthousiast op haar voorstel ingegaan om voor ons een Twitteraccount aan te maken, een gepersonaliseerd Twitterachtergrond te maken in de stijl van onze website én geholpen met het vinden van ons unieke buzzword #OCBol. Saskia heeft ons ook Twitterstrategie tips gegeven waardoor we een goede start hebben kunnen maken. Door deze rol kan ik Saskia iedereen aanbevelen als u zich als ondernemer zou willen onderscheiden op Social Media.
John Van Der Tol, Organisator, Open Coffee Bollenstreek en Uitgever IntoBusiness Bollenstreek

Linkedin Workshop op locatie @Mirato

Dde werknemers van Mirato Projectinrichting hebbeneen Social Media Training gehad van Saskia Wenge. Deze training was gericht op het gebruik van LinkedIn. Saskia heeft op een duidelijke en leuke manier de belangrijkste onderdelen van LinkedIn uitgelegd. Daarnaast nam zij de tijd om iedereen persoonlijk advies te geven. De training heb ik als zeer nuttig ervaren, mijn dank hiervoor.
Maartje Wessels - Mirato Projectinrichting

Linkedin Workshop op locatie @Mirato

Ik heb Saskia Wenge leren kennen als een iemand die mensen kan stimuleren en enthousiasmeren. Zij kan haar zeer deskundige kennis op een eenvoudige spontane en informele manier overbrengen. Hartelijk dank voor je input en ook je interesse en eerlijkheid.
Majanka Hendriks - Mirato Projectinrichting

Linkedin Workshop op locatie @Mirato

Afgelopen vrijdag heeft Saskia Wenge ons van alles bijgeleerd op het gebied van Linkedin.
Voor iedere organisatie is het belangrijk, dat er duidelijke spelregels zijn met het gebruik van Social Media – zowel zakelijk als privé. Met name het gebruik van Linkedin is tegenwoordig onmisbaar.
Het verzoek voor van ons (Mirato) aan Saskia was het inzichtelijk maken van het gebruik van Linkedin, het opbouwen van je persoonlijke profiel en welke voordelen deze vorm van Social Media kan betekenen voor onze organisatie.
Ik heb Saskia leren kennen als een energiek persoon met een zeer positieve instelling. Wat mij persoonlijk opviel was, dat Saskia haar werk goed voorbereidt en echt oprechte interesse toont in de deelnemers.
Patrick Kerbl - Mirato Projectinrichting

Workshop Twitter

Hoi Saskia Dank je wel voor alle informatie en ik denk dat het heel nuttig was. Het zet je aan tot denken en laat je bewust nadenken over wat je wilt communiceren in dit voor ons nieuwe medium. Ik waardeer de manier waarop je je kennis deelt. De vaart die je erin brengt en het checken of dat wat je aanbiedt aansluit bij de luisteraar. Heb weer veel van je geleerd en voorlopig weer voldoende om mee aan de slag te gaan. je training heeft een hoop tijdwinst opgeleverd. Natuurlijk kun je er zelf allemaal achter komen, maar het ontbreekt mij aan tijd op dat vlak om daar eens lekker voor te gaan zitten. Nu heb ik voldoende inzichten gekregen om zelf sneller stappen te kunnen zetten. Nogmaals heel veel succes.
Groeten Gail - Gails Company

Seminar: Ondernemen & Internet bij Kamer van Koophandel

Heb vanavond je seminar bijgewoond. Erg inspirerend, maar ook confronterend; er is nog een hoop werk aan de winkel!
Petra Frings - h2organizers

Seminar: Ondernemen & Internet bij Kamer van Koophandel

Dank je wel voor een inspirerende en vooral informatieve en bruikbare avond bij de KvK. Veel succes met je werk. Groeten
Gail Hoogervorst - Penta Concepts

Poster en Flyer ontwerp

Sas bedankt voor je snelle service, daar houden we van. En het resultaat laat natuurlijk weer zien dat ieder z’n eigen vak heeft. Prima gedaan. Bedankt. Ruud Aarts
Aarts Sport Lisse

Logo en Huisstijl ontwerp

Saskia Wenge heeft voor Solid Figures een fantastische job gedaan. Saskia heeft voor ons een geheel nieuw huisstijl/logo ontworpen. Professioneel, met passie, creatief en met veel persoonlijkheid heeft zij de werkzaamheden verricht. Wij zijn haar hiervoor heel dankbaar.
Jan F. Haakman eigenaar Solid Figures.

Seminar: Ondernemen & Internet bij Kamer van Koophandel

Ik heb het seminar "internet en ondernemen" van de Kamer van Koophandel bijgewoond.
Dit seminar werd verzorgd door Saskia Wenge. Haar presentatie is fris, motiverend en enthousiasmerend. Door haar eigen stijl en goede vakinhoudelijke kennis is zij in staat technisch ingewikkelde onderwerpen op een luchtige en begrijpelijk manier over te brengen.
Door haar goede communicatieve vaardigheden kan ze de onderwerpen voor een grote groep helder en begrijpelijk uitleggen. Zij is in staat de vertaalslag te maken naar ieder gewenst niveau vanuit de groep.
Haar kracht is haar persoonlijke presentatie, hierdoor blijf je letterlijk bij de les. Door het bijwonen van dit seminar ben ik in staat mijn website te optimaliseren en heb ik veel nieuwe ideeën naar de toekomst toe opgedaan.
Joost van der Spek

Seminar: Ondernemen & Internet bij Kamer van Koophandel

Beste Saskia,
Vanwege mijn haast van gisteravond heb ik je niet kunnen bedanken voor de seminar van de kamer van koophandel te leiden.
Dus bij deze een bedankje en mijn complimenten. De presentatie was voor mij goed te volgen en ook in veel gevallen nuttig, er kwam veel informatie voorbij waar ik nog geen weet van had. Puntje bij paaltje heb ik er weer wat kennis bij en was het me geld in ieder geval meer dan waard.
Gerald Valk

Interim IT project assistant

I found working with Saskia Wenge to be a pleasure, she was willing and able to help out with all sorts of tasks, easy to work with and intelligent in her contributions. She slotted easily into our team and was able to work as part of the team or independently as required. Saskia is an asset to any workplace.
Richard Artes, Senior Network Admin, The British School in The Netherlands

Interim IT project assistant

In the time that I worked with Saskia Wenge I found her to be intelligent, efficient and industrious. Saskia has a clear view of things, is erudite and knows how to deal situations and people in a correct way. I enjoyed working with her and learned to appreciate her. I can recommend her without any reservation.
Patrick Cromberge, IS Engineer, The British School in The Netherlands

Project Assistant & Coordinator

I hired Saskia Wenge as my Project Assistant for 6 months, during a very busy time with lots of different projects going on. It took her less than a month to clear a significant backlog of a move project, and with very little guidance. Saskia has no trouble finding her way among new colleagues, who accept her quickly because of her easy going character. Saskia is a highly skilled Project Assistant in both Dutch and English and has a strong interest in IT, especially the internet and design areas. She's discrete, persuasive and gets things done.  
Leon de Graaff

Vertaalwerk / Translation

Saskia Wenge has provided me with translations on several occasions. Both English to Dutch, and Dutch to English. I have been pleased not only with the quality of her work, but with how quickly she is able to provide me with the translations, enabling me to meet my commitments in sending out the translated documents.
Saskia’s approach is both professional and service oriented. That coupled with her kind demeanor and hard-working attitude, is why I will make use of her translation services in the future. I have no hesitation in recommending her to others who require these services.
Kevin Parkings

Linkbuilding

I used Saskia Wenge for link building on my business website. She was very knowlegeable on what needed to be done and is very strong in her ability to provide quality results. She was efficient in providing the needed information to get the results done and allow me to trust that it is done on time and in the most effective way. My webiste is in Dutch and needed to get specific Dutch backlinking, but we discussed everything in English which was great for me.
Dr. Alan Jenks

SEO/ Zoekmachine optimalisatie

Saskia Wenge has done several projects for our company, Groen Van Solinge & Partners.
She is a specialist in the field of Search Engine Optimalization (SEO), which resulted for our company in pagerank 5/10.
She has made English translations for official documents and we also made use of her knowledge and creativity when we needed graphic designs.
Saskia is pleasant to work with, she is accurate, creative and most important she delivers on time.
Aad Groen, Directeur en mede eigenaar, Groen Van Solinge & Partners B.V.

Vertaalwerk / Translation

Saskia Wenge heeft meerdere vertaalwerkzaamheden (Engels - Nederlands) uitgevoerd en een Nederlandstalig Algemene Voorwaarden geschreven. Mevrouw Wenge heeft het werk altijd op tijd ingeleverd en eerder ruim voor de deadline. De opgedragen werkzaamheden heeft zij steeds naar volle tevredenheid verricht. Ook denkt zij mee en geeft ze waar nodig advies. Wij zullen haar in de toekomst zeker weer benaderen voor werkzaamheden.
Jos Koenen E-menu Nederland

Logo ontwerp

Saskia Wenge heeft ons logo erg professioneel ontworpen. Wij hebben Saskia als fijne persoonlijkheid, professioneel en klantvriendelijk ervaren. Servicegericht staat bovenaan. Wij zullen gebruik blijven maken van haar diensten zoals bijvoorbeeld huisstijl etc.
Andre Keuning Senseperience

SEO/SEA training

Ik heb een SEO/SEA training gevolgd bij Saskia Wenge. De training had een goede opbouw en heeft mij inzicht gegeven in de materie van SEO/SEA. Saskia heeft zich zowel tijdens als na de training enthousiast en behulpzaam opgesteld. De training is een aanrader!
Lisa van Kuik

Website restyling

De Stichting Dierenasiel Offem is benaderd door Saskia Wenge voor een gratis website-restyling. Wij zijn hier enthousiast op in gegaan en vonden de samenwerking klantvriendelijk en erg professioneel.
Saskia heeft voor ons naast een website ontwerp, ook geholpen met het overzetten van bestaande gegevens en advies gegeven over onze huidige host.
Daarnaast bood Saskia ons een gratis handleiding aan zodat wij zelf de website konden bijhouden. Ook zal Saskia ons in de toekomst blijven bijstaan.
Wij zijn erg blij met de opgeleverde website en zijn haar zeer erkentelijk voor het geleverde werk.
Namens het bestuur, Angela Verhave

Zoekmachine optimalisatie / SEO

Saskia Wenge leverde een uitstekende bijdrage op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) wat er toe leidde dat onze PageRank steeg van 3/10 naar 5/10 en dat specifieke vacatures zichtbaar werden op de eerste pagina van Google.
Daarnaast droeg zij bij aan de optimalisatie van de door ons gebruikte OTYS (werving en selectie) software en de toepassingsmogelijkheden voor ons. Daardoor werd onze website zoekmachinevriendelijker.
Wij zullen ook in de toekomst van haar diensten gebruik blijven maken.
Aad Groen, Directeur en mede eigenaar, Groen Van Solinge & Partners B.V.